Пропустити навігацію

Колегія обговорила результати комунікації з громадськістю та схвалила план роботи на 2019 рік

DSC03235 1 300x188 - Колегія обговорила результати комунікації з громадськістю та схвалила план роботи на 2019 рік

 

На завершення року в Головному управлінні Пенсійного фонду в Чернівецькій області відбулося засідання колегії за участі начальників відділів обслуговування громадян (сервісних центрів).

Обговорили організацію та проведення заходів, спрямованих на зміцнення комунікативних зв’язків між пенсійною службою та одержувачами послуг, органами влади й місцевого самоврядування, соціальними партнерами, громадськими та іншими організаціями. Відзначили проведений з початку року великий обсяг роз’яснювальної роботи серед населення з актуальних питань пенсійного забезпечення та легалізації зайнятості.

Колегія позитивно оцінила роботу з обслуговування та інформування громадян і визнала її такою, що відповідає вимогам державної політики у сфері інформаційно-комунікативної діяльності.

В ході обговорення пріоритетів та плану роботи на 2019 рік  начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області Михайло Романів зазначив:

– Пріоритетним напрямком діяльності пенсійної служби є забезпечення європейських стандартів надання послуг громадянам.  У цій справі зроблено багато, але ми маємо постійно працювати над підвищенням якості обслуговування населення, вдосконалюючи напрацьовані методи та запроваджуючи нові, максимально комфортні для людей форми комунікації.

За результатами засідання колегія визначила пріоритетні напрямки діяльності та схвалила план роботи Головного управління на 2019 рік.

background Layer 1