Пропустити навігацію

«Дзвінки турботи» – вияв піклування про літніх людей і зручний спосіб консультування з питань пенсійного забезпечення

Hotyn dovgozhyteli 300x225 - «Дзвінки турботи» - вияв піклування про літніх людей і зручний спосіб консультування з питань пенсійного забезпечення

 

Начальник  Хотинського відділу обслуговування громадян  Світлана Шкуренко  здійснила “дзвінки турботи”  до літніх мешканців Хотинщини.

Привітавши кожного зі співрозмовників з Новим роком і прийдешніми Різдвяними святами, представниця Фонду висловила побажання доброго здоров’я  і довголіття , миру та добра. Поцікавилась своєчасністю отримання пенсійних виплат та потребою в роз’ясненнях питань пенсійного забезпечення, після чого надала фахові відповіді на поставлені запитання.

Під час кількагодинного спілкування з пенсіонерами Світлана Шкуренко поінформувала їх про порядок пенсійних перерахунків, пояснила залежність розміру пенсії від величини заробітків та тривалості зарахованого стажу.

Повідомила про зручні способи отримання інформації за телефонами гарячої лінії, через відеозв’язок зі спеціалістами і на Веб-порталі Пенсійного фонду України, пояснила порядок реєстрації на цьому корисному електронному сервісі й запропонувала долучатися до числа його користувачів.

Начальник Новодністровського відділу обслуговування громадян Novodnistr dzv turb 300x293 - «Дзвінки турботи» - вияв піклування про літніх людей і зручний спосіб консультування з питань пенсійного забезпеченняНаталя Якубовська зателефонувала до пенсіонерів села Ломачинці, які не мають змоги самостійно відвідати сервісний центр для з’ясування чи вирішення тих чи інших питань пенсійного забезпечення.

Представниця Пенсійного фонду привітала кожного зі співрозмовників з Новорічно-різдвяними святами, поцікавилась своєчасністю отримання пенсійних виплат. У відповідь на запитання надала фахові детальні їх роз’яснення, поінформувала про складові, від яких залежить розмір пенсії, та повідомила очікувані ближчим часом перерахунки.

Нагадала про можливість отримання інформації і консультацій з питань пенсійного забезпечення за телефоном «гарячої лінії», у режимі відеозв’язку та на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України.

background Layer 1