Пропустити навігацію

Герцаївські пенсійники провели зустріч з ветеранами

gertsa veteranska organizatsiya 300x191 - Герцаївські пенсійники провели зустріч з ветеранамиНачальник Герцаївського відділу обслуговування громадян Лариса Капра провела зустріч із представниками та волонтерами районної  ради ветеранів.

Лариса Капра поінформувала присутніх про зміни у пенсійному законодавстві, надала роз’яснення умов виходу на пенсію, порядку перерахунку пенсії працюючим пенсіонерам, умов зарахування страхового стажу. Акцентувала увагу на залежності розміру пенсійних виплат від тривалості страхового стажу та розміру заробітної плати, з якої сплачено внески.

Посадовець ознайомила  присутніх із можливостями Веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України. Зокрема, розповіла про послуги, доступні для користувачів цього електронного сервісу, та надала перелік електронних документів з підтвердженням QR-кодом, які можна отримати у режимі онлайн, не виходячи з дому. Роз’яснила порядок налаштування послуги СМС-інформування, за допомогою якої можна оперативно отримувати актуальну інформацію з пенсійного забезпечення.

background Layer 1