Пропустити навігацію

Пенсійники Сокирянщини обговорили з правозахисниками шляхи співпраці у справі підвищення рівня правової обізнаності громадян

Sokyryany pravo 300x190 - Пенсійники Сокирянщини обговорили з правозахисниками шляхи співпраці  у справі підвищення рівня правової обізнаності громадян

 

Провідний спеціаліст Сокирянського відділу обслуговування громадян Ольга Хорошенюк провела засідання круглого столу з представниками районного бюро правової допомоги.

Учасники зустрічі обговорили шляхи співпраці у справі забезпечення та розширення можливостей соціально незахищених верств населення в реалізації гарантованих державою прав.

Представниця Пенсійного фонду зауважила на необхідності підвищення рівня правової обізнаності громадян з питань пенсійного законодавства, основних прав застрахованих осіб та способів захисту законних інтересів.

Спеціаліст Кельменецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Яна Ясінська поінформувала про створення нової ланки системи безоплатної правової допомоги, яку громадяни можуть отримати, звернувшись до бюро. Зауважила на необхідності  залучення до співпраці представників місцевих органів влади й органів місцевого самоврядування, доцільності проведення спільних правопросвітницьких заходів для населення району.

Учасники зустрічі узгодили шляхи подальшої співпраці в наданні громадянам  необхідної інформації та допомоги в реалізації прав, гарантованих державою.

background Layer 1