Пропустити навігацію

Фінансово-економічне управління підбило підсумки роботи у 2018 році

IMG 2158 300x225 - Фінансово-економічне управління підбило підсумки роботи у 2018 році

 

У Головному управлінні Пенсійного фонду України в Чернівецькій області відбулась підсумкова нарада працівників фінансово-економічного управління за участі першого заступника начальника Головного управління Ольги Кривулі. Предметом розгляду учасників засідання стали результати роботи фінансистів у 2018 році.

Ольга Кривуля зазначила, що від злагодженої роботи працівників фінансово-економічного управління залежить якість виконання головних завдань пенсійної служби, а саме наповнення бюджету власними доходами, повнота і своєчасність фінансування пенсійних виплат. Посадовець наголосила на важливості організації працівниками робочого часу, володіння законодавчими та нормативними документами, виконавської дисципліни. Незважаючи на те, що 2018 рік був надзвичайно складним, управління успішно впоралося із завданнями, поставленими Пенсійним фондом України та керівництвом Головного управління, зазначила посадовець та подякувала працівникам за сумлінну роботу.

Начальник фінансово-економічного управління Лілія Лелюх розповіла про проблемні питання, які виникали у повсякденній роботі, розставила акценти на завданнях управління у 2019 році, наголосивши на важливості роботи з платниками щодо своєчасної сплати та погашення заборгованості з платежів до бюджету Пенсійного фонду, фінансування видатків на здійснення пенсійних виплат та забезпечення захисту прав працівників, інформування органів влади, соціальних партнерів та контролюючих органів щодо роботодавців, за звітністю яких наявні ознаки порушення законодавства про працю, мінімізації зарплати та зайнятості.

Відзначивши позитивні результати проведеної у 2018 році роботи, учасники наради окреслили основні напрямки діяльності на наступний період та зобов’язались докладати максимум зусиль до виконання поставлених завдань.

background Layer 1