Пропустити навігацію

Попри карантин буковинці отримають пенсії вчасно

IMG 20200330 092839 300x161 - Попри карантин буковинці отримають пенсії вчасно«Буковинські пенсіонери не відчуватимуть проблем із отриманням своїх виплат, а всю інформацію можуть отримати дистанційно», – запевнив під час телефонної розмови з журналістами місцевого телеканалу «Чернівецький промінь» начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області Михайло Романів.

Очільник пенсійної служби повідомив, що зміни роботи Пенсійного фонду у зв’язку з карантином стосуються лише в частині надання послуг безпосередньо в приміщеннях сервісних центрів. Водночас зазначив, що оформлення документів для отримання допомоги на поховання здійснюється невідкладно за особистим зверненням.

Порекомендував краянам для отримання послуг користуватися електронним ресурсом – вебпорталом Пенсійного фонду: https://portal.pfu.gov.ua/

Крім того озвучив, що додаткову інформацію чи консультацію можна отримати за номером гарячої телефонної лінії Головного управління, або гарячих ліній в сервісних  центрах, інформація про які розміщена за посиланням: www.pfu.gov.ua/сv в розділі «Контакт».

background Layer 1