Пропустити навігацію

Засідання колегії провели в режимі відеоконференції

138642993 1061913997608313 5146321115166792672 n 300x225 - Засідання колегії провели в режимі відеоконференціїНа засіданні колегії при начальнику Головного управління, яке відбулося в режимі відеоз’язку, розглянули питання про виконавську дисципліну в структурних підрозділах Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області та виконання завдань, визначених планом роботи у 2020 році.

Протягом 2020 року вживались заходи, спрямовані на зміцнення виконавської дисципліни, що забезпечило її стан на рівні вимог чинних державних стандартів з діловодства. Здійснено комплекс заходів з метою удосконалення організації контролю за виконанням документів.

Заходи, що спрямовані на своєчасне виконання завдань, поставлених перед Головним управлінням, запровадження нових форм і методів роботи з контрольними документами, постійне надання методичної допомоги структурним підрозділам, щоденний моніторинг відстеження стану опрацювання контрольних документів на всіх етапах підготовки відповіді забезпечують належний рівень виконавської дисципліни.

Колегія схвалила шляхи вдосконалення роботи з документами та визначила подальші кроки підвищення якості роботи з електронним документообігом в структурних підрозділах пенсійної служби в області.

Також визнала організацію діяльності Головного управління впродовж 2020 року такою, що відповідає завданням, визначеним пріоритетами діяльності Пенсійного фонду України на 2020 рік, а план роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області на 2020 рік виконаним.

– Наповнення бюджету Фонду та організація якісного обслуговування громадян залишаються пріоритетними завданнями пенсійної служби краю, на рівні з якими необхідно посилити роботу в напрямку збільшення кола користувачів вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України. Крім того, в 2021 році продовжуємо працювати в умовах дії  обмежувальних заходів у зв’язку з вірусною інфекцією, тому актуальним залишається інформування людей про безпечний спосіб отримання консультацій у фахівців пенсійної служби краю через засоби дистанційного зв’язку, – наголосив під час засідання начальник Головного управління Михайло Романів.

 

background Layer 1