Пропустити навігацію

Знайомимо комунальників Мангушського району з кабінетом роботодавця

Начальник відділу адміністрування, супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів Мангушського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Ольга Бондаренко провела зустріч з трудовим колективом Ялтинського комунального підприємства.

Фахівець роз’яснила можливості та переваги користування Кабінетом роботодавця (страхувальника) на Веб-порталі Пенсійного фонду України. Вона розповіла, що означений сервіс дозволяє переглянути інформацію про забезпечення соціальних прав своїх працівників, правильність подання звітів, сплату ЄСВ та заборгованість підприємства перед Фондом. Якщо права працівників порушено, у кабінеті страхувальника буде зазначено, скільком застрахованим особам з вини роботодавця не зараховано певний період страхового стажу. У кабінеті публікуються зауваження до звітів роботодавця зі сплати  ЄСВ та рекомендації щодо їх усунення.

Крім того, власний електронний кабінет надає роботодавцю можливість отримати дані про страховий стаж працівника за весь необхідний період у вигляді довідки «Дані про трудовий та страховий стаж».

У підсумках зустрічі Ольга Бондаренко пояснила порядок реєстрації на Веб-порталі Пенсійного фонду, відповіла на індивідуальні запитання та роздала інструкції по користуванню сервісом.

YAltynske KP20.02.2019 79 300x207 - Знайомимо комунальників Мангушського району  з кабінетом роботодавця

background Layer 1