Пропустити навігацію

Про порядок проведення автоматизованого перерахунку пенсій з 01.03.2019 в комітеті самоорганізації населення м. Мирнограду

Начальник відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій № 3 Покровського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Діана Кириченко провела виїзний прийом громадян на території комітету самоорганізації населення м. Мирнограду.

Діана Кириченко розповіла про автоматизований перерахунку пенсій з 01 березня поточного року, одноразову виплату індексації за 2015-2016 роки.

Пенсійниця зауважила, що пенсіонери отримають збільшені розміри пенсій, розраховані відповідно до індивідуального коефіцієнту стажу та заробітку, повідомила про види пенсій та механізм їх розрахунку.

Також начальник відділу розповіла про функціонування Веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України, його переваги, та можливість підключення сервісу СМС-інформування.

IMG 7923 81 pro vyyiznyj pryjom gromadyan na terytoriyi komitetu samoorganizatsiyi naselennya m. Myrnogradu 300x212 - Про порядок проведення автоматизованого перерахунку пенсій з 01.03.2019 в комітеті самоорганізації населення м. Мирнограду

background Layer 1