Пропустити навігацію

У м. Краматорську відбулась робоча нарада з питань монетизації субсидій

Голова комісії з припинення управління Лариса Макаренко взяла участь у робочій нараді з питань монетизації субсидій, яка відбулась у виконавчому комітеті Краматорської міської ради під головуванням заступника міського голови та за участю представників АТ «Ощадбанк», управління праці та соціального захисту населення, керівників комунальних підприємств та установ.
Під час робочої наради обговорений порядок дій місцевих структурних підрозділів при нарахуванні та виплаті житлових субсидій, визначений постановами Кабінету Міністрів України.
В ході обговорення актуальних питань уповноважені представники структур в межах компетенції пояснили окремі положення при призначенні субсидій, зарахуванні готівки на особові рахунки працездатному населенню та пенсіонерам.
Пенсіонери – субсидіанти з березня поточного року отримуватимуть нараховану суму субсидії у вигляді готівки разом з пенсією. Тим пенсіонерам, які отримують пенсію на картку будь-якого банку, так само надходитиме і субсидія. Пенсіонерам, які отримують пенсійні виплати через підприємства поштового зв’язку АТ «Укрпошта» означені кошти будуть виплачуватись готівкою через виплатні об’єкти національного оператора поштового зв’язку.
За підсумками робочої наради були надані доручення відповідним структурам за напрямками їх компетенції.

DSC 0101 300x168 - У м. Краматорську відбулась робоча нарада з питань монетизації субсидійDSC 0103 300x200 - У м. Краматорську відбулась робоча нарада з питань монетизації субсидій

background Layer 1