Пропустити навігацію

Зустріч-урок на тему: «Пенсійна система і ти. Знай більше!» для Золотоколодязьських школярів

Заступник начальника відділу обслуговування громадян № 1 Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Катерина Шевелєва провела зустріч-урок  на тему: «Пенсійна система і ти. Знай більше!» та квест-гру на тему: «Орієнтуйся в пенсійній системі вже зараз!» для школярів Золотоколодязьської ЗОШ І-ІІІ ступенів Добропільської районної ради Донецької області.

На початку зустрічі фахівець управління розповіла старшокласникам про основи пенсійного забезпечення в Україні, види пенсії, про те, яка система пенсійного страхування наразі діє, залежність розміру пенсії від страхового стажу та заробітної плати. Далі Катерина Іванівна запропонувала учням взяти участь у квест-грі. Учасники гри показали гарні результати в засвоєнні почутої інформації.

По закінченню заходу  спеціаліст управління поспілкувалася і з трудовим колективом школи, пояснила нові функціональні можливості веб-порталу Пенсійного фонду України, в тому числі запровадження електронних документів з QR-кодом та сучасного безкоштовного онлайн-сервісу інформування громадян шляхом смс-повідомлень.

04 - Зустріч-урок на тему: «Пенсійна система і ти. Знай більше!» для Золотоколодязьських школярів

background Layer 1