Пропустити навігацію

Зустріч із трудовим колективом геріатричного пансіонату

Заступник начальника Красноармійського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Кобринська Н.О. провела зустріч із трудовим колективом  психоневрологічного відділення Покровського геріатричного пансіонату.

Наталія Олександрівна розповіла медичним працівникам про умови виходу на пенсію за вислугу років та порядок виплати одноразової допомоги при призначенні пенсії за віком. Разом з тим, вона звернула увагу на зміни в пенсійному законодавстві у зв’язку із прийняттям постанови Кабінету Міністрів України від 24 червня 2016 р. № 461 «Про затвердження списків виробництв, робіт, професій, посад і показників, зайнятість в яких дає право на пенсію за віком на пільгових умовах».

Крім того, фахівець нагадала, що відповідно до Закону України від 02.03.2015 № 213-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо пенсійного забезпечення» запроваджено поетапне підвищення пенсійного віку медичних працівників та рекомендувала завчасно проводити попередню правову оцінку документів для призначення пенсії.

Наприкінці зустрічі Наталія Олександрівна зазначила, що  інформацію з пенсійних питань можна отримати за допомогою веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України, а також у режимі скайп-зв’язку та за телефоном «гарячої» лінії.

a0e38d3f19ab5c6d7770c77025949886 S - Зустріч із трудовим колективом геріатричного пансіонату

background Layer 1