Пропустити навігацію

Про останні зміни в пенсійному законодавстві трудовому колективу Волноваської центральної районної лікарні

Начальник відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій №1 Волноваського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Ірина Макогоненко та начальник відділу адміністрування інформаційних систем та захисту інформації Василь Кісса провели зустріч з трудовим колективом комунального закладу охорони здоров’я «Волноваська центральна районна лікарня».

Під час зустрічі Ірина Макогоненко ознайомила працівників зі змінами, які відбулись у пенсійному законодавстві з 1 січня 2019 року та умовами набуття права на призначення пенсії. Надала роз’яснення щодо автоматичного перерахунку пенсій з 1 березня 2019 року. Ознайомила з переліком документів, які необхідні для призначення пенсії. Акцентувала увагу присутніх на необхідності отримання офіційної заробітної плати, від якої залежить розмір страхового стажу та відповідно розмір майбутньої пенсії.

Також було повідомлено, що з 1 березня 2019 року за рішенням Уряду  (постанова Кабінету Міністрів України від 06.02.2019 № 62) Пенсійним фондом України розпочалась виплата житлових субсидій у готівковій формі особам, які одержують пенсії.

Василь Кісса розповів про можливість здійснювати контроль за нарахуванням заробітної плати, сплатою внесків та страховим стажем в «Особистому кабінеті» на Веб-порталі Пенсійного фонду. Пояснив порядок реєстрації на Веб-порталі та навів приклади за допомогою відеоматеріалів.        Наприкінці зустрічі присутні отримали вичерпні відповіді на свої запитання, було надано інформаційні буклети на пенсійну тематику, брошури та заяви для реєстрації на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України.

 

76 300x117 - Про останні зміни в пенсійному законодавстві трудовому колективу  Волноваської центральної районної лікарні

background Layer 1