Пропустити навігацію

Про останні новини в пенсійному забезпеченні та сучасні електронні сервіси Пенсійного фонду України дізнались працівники Богоявленської сільської ради

Головний спеціаліст сектору з питань організаційно-інформаційної роботи Великоновосілківського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Маргарита Нещерет провела інформаційну зустріч в  Богоявленській сільській раді з колективом ради.

Під час зустрічі присутнім розповіли про останні зміни в пенсійному забезпеченні, а саме про проведений автоматичний перерахунок пенсій з 01 березня 2019 року відповідно до інфляції і зростання зарплат в країні та про виплату монетизованих субсидій органами Пенсійного фонду.

Працівники сільради дізнались, що в особистому кабінеті на Веб-порталі Пенсійного фонду можна переглянути персональні дані щодо заробітної плати, страхового стажу та пенсійної справи, а також записатись на прийом до спеціаліста управління для вирішення питань з пенсійного забезпечення без зайвих витрат часу та коштів.

IMG 1236 300x225 - Про останні новини в пенсійному забезпеченні та сучасні електронні сервіси Пенсійного фонду України дізнались працівники Богоявленської сільської ради

 

background Layer 1