Пропустити навігацію

Інформування трудових колективів м. Краматорська про переваги користування веб-порталом Пенсійного фонду України

Про переваги користування веб-порталом Пенсійного фонду України  йшлося на зустрічі з трудовими колективами ТОВ «Краматорський ювелірний завод «Імперія золота» та КП «Міст», які провела спеціаліст відділу адміністрування, супроводження інформаційних систем, електронних реєстрів та захисту інформації управління Пенсійного фонду України у м. Краматорську Неля Костенко.

У своєму виступі працівник Пенсійного фонду зазначила, що веб-портал електронних послуг надає громадянину можливість контролювати легальність робочого місця та заробітної плати, страховий стаж, вчасність та повноту сплати роботодавцем внесків, подати заяву на призначення пенсії, переглянути свою пенсійну справу, отримати дистанційно – консультацію, бути обізнаним щодо останніх змін законодавства.

По закінченню заходу Неля Костенко запропонувала присутнім зареєструватись на веб-порталі електронних послуг, а також відповіла на запитання громадян.

 

Foto1429 300x220 - Інформування трудових колективів м. Краматорська про переваги користування веб-порталом Пенсійного фонду України Foto1430 300x225 - Інформування трудових колективів м. Краматорська про переваги користування веб-порталом Пенсійного фонду України

background Layer 1