Пропустити навігацію

З роз’ясненнями пенсійного законодавства учнівській молоді Волноваської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 7

Перший заступник начальника Волноваського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Інна Криволап провела зустріч з учнівською молоддю Волноваської загальноосвітньої школи      І-ІІІ ступенів № 7 Волноваської районної ради Донецької області.

На зустрічі з учнями Інна Криволап розповіла про функції органів Пенсійного фонду України, основні аспекти пенсійного законодавства, роз’яснила що таке пенсія, кому вона призначається і від чого залежить її розмір.  Особливу увагу зосередила на питаннях офіційного працевлаштування та легалізації заробітної плати, можливості добровільної участі у системі загальнообов’язкового державного пенсійного страхування. Звернула увагу на перспективи розвитку та запровадження накопичувальної системи пенсійного страхування та наголосила, що лише легальне працевлаштування з легальним заробітком, з якого сплачуються внески до Пенсійного фонду, є запорукою забезпеченої старості.

Під час спілкування учні та викладачі ознайомились з процедурою реєстрації та переліком послуг, якими можна скористатись на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України.

Наприкінці зустрічі учні отримали чіткі і зрозумілі відповіді на свої запитання.

2019 03 20 300x168 - З роз’ясненнями пенсійного законодавства  учнівській молоді Волноваської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 7

2019 03 21 300x209 - З роз’ясненнями пенсійного законодавства  учнівській молоді Волноваської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 7

 

background Layer 1