Пропустити навігацію

Наполегливо працюємо над покращенням роботи

25 березня 2019 року в Покровському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України Донецької області під головуванням начальника головного управління Наталії Рад відбулась виробнича нарада з питань організації виконання покладених завдань по забезпеченню надходження коштів до бюджету Пенсійного фонду, дотриманню норм законодавства при призначенні, перерахунку та виплаті пенсій, а також запровадженню єдиних стандартів прийому та обслуговування громадян.

В обговоренні складних та проблемних питань організації роботи в умовах електронних технологій взяли участь всі – від спеціалістів до керівників підрозділів та керівництва управління. Адже великі обсяги роботи по обслуговуванню 108,5 тис. пенсіонерів, в тому числі 52,2 тис. внутрішньо переміщених осіб зумовлюють особливості обробки документів та разом з цим необхідність підвищення швидкості операційних процесів.

Першим заступником начальника головного управління Тетяною Барановою, заступником начальника головного управління Сергієм Полесовим були проаналізовані та доповнені заходи управління щодо формування матеріалів для стягнення з платників витрат на відшкодування пільгових пенсій. Серед всіх розглянутих питань основним подовжує залишатись забезпечення якості та результативності на кожному робочому місті через підвищення рівня знань та професійних навичок фахівців.

 

1 1 200x300 - Наполегливо працюємо над покращенням роботи

2 2 263x300 - Наполегливо працюємо над покращенням роботи

3 1 300x225 - Наполегливо працюємо над покращенням роботи

4 2 300x208 - Наполегливо працюємо над покращенням роботи

5 1 300x225 - Наполегливо працюємо над покращенням роботи

background Layer 1