Пропустити навігацію

Про веб-портал та пенсійне законодавство – під час зустрічі з трудовим колективом Покровського психоневрологічного інтернату

26 березня 2019 року заступник начальника відділу обслуговування громадян № 1 Оксана Васильченко та начальник відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів № 1 Покровського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Наталія Мальцева провели зустріч з трудовим колективом Покровського психоневрологічного інтернату.

Оксана Васильченко роз’яснила порядок призначення різних видів пенсій та перелік документів, необхідних для їх призначення. Розповіла про перерахунок пенсій в березні та квітні, монетизацію субсиій.

Рекомендувала заздалегідь звернутися до фахівців пенсійної служби з метою проведення попередньої перевірки документів, необхідних для призначення пенсії, ознайомила із порядком отримання пенсії через банківські установи.

Наталія Мальцева розповіла, що за допомогою веб-порталу Пенсійного фонду України можна отримати інформацію з пенсійного забезпечення та переглянути персональні дані з нарахованої заробітної плати, суми сплачених внесків і страхового стажу.

4 e1554118789581 300x173 - Про веб-портал та пенсійне законодавство – під час зустрічі з трудовим колективом Покровського психоневрологічного інтернату

 

background Layer 1