Пропустити навігацію

Роз’яснення з питань забезпечення погашення заборгованості та легалізації зайнятості населення

В Ясинуватській райдержадміністрації відбулося засідання тимчасової районної комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

На комісії були заслухані звіти керівників підприємств-боржників про стан та перспективи погашення заборгованості із заробітної плати, а також пояснення фізичних осіб-підприємців щодо порушення законодавства по працю.

У ході засідання першим заступникогм начальника Ясинуватського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області Юлією Миловою були надані роз’яснення з питань забезпечення погашення існуючої заборгованості. Наголошено, що контроль за дотриманням законодавства про підвищення рівня мінімальної заробітної плати та її легалізація є одним з пріоритетних напрямів роботи Пенсійного фонду України, оскільки це не тільки наповнення бюджетів усіх рівнів, а й забезпечення соціального захисту працюючих.

121 300x206 - Роз’яснення з питань забезпечення погашення  заборгованості  та легалізації зайнятості населення 223 300x225 - Роз’яснення з питань забезпечення погашення  заборгованості  та легалізації зайнятості населення

background Layer 1