Пропустити навігацію

Представники Пенсійного фонду, органів місцевої влади та Регіонального офісу Управління Верховного Комісара ООН провели виїзний прийом з мешканцями Новолуганської сільської ради

В. о. начальника Бахмутсько-Лиманського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області Ольга Малахова провела виїзний прийом з мешканцями Новолуганської сільської ради спільно з головою Бахмутської райдержадміністрації Дмитром Дресвянниковим та представниками Регіонального офісу Управління Верховного Комісара ООН у справах біженців з метою покращити соціальне обслуговування жителів населених пунктів на лінії зіткнення.

Ольга Лимирівна надала роз’яснення щодо актуального питання пенсійного законодавства та основних етапів перерахунку пенсій у поточному році, звернула увагу присутніх на важливість легального працевлаштування та отримання офіційної заробітної плати, з якої сплачуються страхові внески, проінформувала про порядок нарахування страхового стажу та умови призначення пенсій за віком, за вислугою років та іншими критеріями.

Під час спілкування керівник Фонду надала відповіді на індивідуальні запитання мешканців щодо їх пенсійного забезпечення та запропонувала активно користуватись зручними дистанційними формами обслуговування, зокрема онлайн-сервісами веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду, консультуватись за допомогою електронної пошти, телефонів «гарячої лінії», Skype-зв’язку.

       74 Publikatsiya1 169x300 - Представники Пенсійного фонду, органів місцевої влади та Регіонального офісу Управління Верховного Комісара ООН  провели виїзний прийом з мешканцями Новолуганської сільської ради

 

background Layer 1