Пропустити навігацію

У Вугледарі проведено флешмоб на тему легалізації зайнятості

В рамках проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи з питань легалізації заробітної плати фахівці Волноваського об’єднаного управління Пенсійного фонду України організували флешмоб для мешканців міста на території торгівельного дому «Південний Донбас».

Проблема «тіньової» зайнятості  була і залишається надзвичайно актуальною, оскільки  від  величини страхового стажу та розміру офіційної заробітної плати, з якої сплачені внески, залежить рівень соціального та пенсійного захисту людини.

Учасники акції звертались до приватних підприємців, наголошуючи на важливості укладання трудових договорів з найманими працівниками та дотримання законодавства про оплату праці, закликали мешканців міста не погоджуватись на пропозиції тіньової зайнятості й оплати праці, щоб не позбавляти себе соціального захисту під час трудової діяльності та гідного матеріального забезпечення на старості літ.

Привертаючи увагу громадян до актуальних питань трудових відносин і пенсійного забезпечення, пенсійники роздавали перехожим інформаційні листівки щодо легалізації заробітної плати.

 P80927 102608 300x230 - У  Вугледарі проведено флешмоб на тему легалізації зайнятості

background Layer 1