Пропустити навігацію

Питання погашення заборгованості обговорили на засіданні комісії Покровської міської ради

Заступник начальника фінансово-економічного відділу Покровського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Наталя Дробна прийняла участь в засіданні робочої групи з підвищення рівня оплати праці, додержання законодавства про працю, додержання податкових та бюджетних надходжень та платежів в Покровській міській раді.

З метою реалізації державної політики з питань пенсійного забезпечення, Покровським об’єднаним управлінням Пенсійного фонду України вживається низка заходів для забезпечення погашення заборгованості до Пенсійного фонду України.

Члени комісії  розглянули стан справ по кожному підприємству –  боржнику та прийняли ряд рішень щодо підвищення відповідальності керівників підприємств за легалізацію заробітної плати, несвоєчасну виплату заробітної плати та сплату єдиного соціального внеску.

Також члени комісії зауважили, що для зарахування стажу підприємцю необхідно самостійно дбати про зарахування періоду діяльності до страхового стажу, щоб не позбавити себе майбутньої пенсії та інших соціальних гарантій.

По результатам комісії керівникам підприємств було наголошено на персональній відповідальності за несвоєчасну виплату заробітної плати працівникам, здійснення заходів щодо погашення заборгованості по податках і зборах до бюджетів усіх рівнів та відрахувань до Пенсійного фонду України та із виплати заробітної плати.

IMG 8924 81 pro uchast v zasidanni robochoyi grupy z pidvyshhennya rivnya oplaty pratsi 300x200 - Питання погашення заборгованості обговорили на засіданні комісії Покровської міської ради IMG 8931 81 pro uchast v zasidanni robochoyi grupy z pidvyshhennya rivnya oplaty pratsi 300x149 - Питання погашення заборгованості обговорили на засіданні комісії Покровської міської ради

background Layer 1