Пропустити навігацію

Продовжуємо роз’яснювальну роботу щодо змін пенсійного законодавства та легалізації заробітної плати

З метою популяризації легальної зайнятості заступник начальника фінансово-економічного відділу Мангушського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області Віторія Лєпєхіна та головний спеціаліст відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів Олена Худякова провели ряд інформаційних бесід з роботодавцями та працівниками на об’єктах торгівлі Нікольського району.

 Під час заходу спеціалісти намагалися довести до громадян, що застосування нелегальних схем виплати заробітної плати негативно впливає на добробут кожного мешканця міста, адже, тільки легальні трудові відносини та оплата праці в розмірі, не нижчому за визначений законодавством мінімум, забезпечують соціальні гарантії сьогодні та гідну пенсію – в майбутньому.

В ході активних дискусій фахівці управління наголошували роботодавцям і найманим працівникам не порушувати законодавство та відмовитися від зарплати «в конверті». Під час заходу учасникам були роздані тематичні буклети та повідомлено про функціонування веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України.

 

29.03.2 300x225 - Продовжуємо роз’яснювальну роботу щодо змін пенсійного законодавства та легалізації заробітної плати 29.03.4 300x225 - Продовжуємо роз’яснювальну роботу щодо змін пенсійного законодавства та легалізації заробітної плати 29.03 300x225 - Продовжуємо роз’яснювальну роботу щодо змін пенсійного законодавства та легалізації заробітної плати

background Layer 1