Пропустити навігацію

Майстер-клас для пенсіонерів м. Мирнограду про можливості веб-порталу Пенсійного фонду України

Головний спеціаліст відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів №2  Покровського об’єднаного управління  Пенсійного фонду України Ольга Ліщук провела майстер-клас щодо створення «Особистого кабінету» на веб-порталі Пенсійного фонду України для відвідувачів.

Темою спілкування було роз’яснення можливості зручно і оперативно взаємодіяти з органами Пенсійного фонду України, дистанційно отримувати послуги, які раніше вимагали особистого звернення в управління Фонду.

Ольга Ліщук скориставшись спеціально облаштованним для відвідувачів місцем – ознайомила бажаючих із всіма етапами реєстрації та наявною інформацією, послугами які можливо отримати за допомогою порталу.

Фахівець зазначила, що для пенсіонерів електронний портал передбачає додаткові можливості, адже завдяки сервісу вони можуть ознайомитись із формами заяв, необхідних для призначення, перерахунку та виплати своєї пенсії, та заповнити їх, користуючись наданими інструкціями.

Також головний спеціаліст акцентувала увагу на сервісі обслуговування СМС-інформування, за допомогою якого Пенсійний фонд України інформує про всі зміни, які відбуваються в пенсійній справі, а кожного працюючого щомісячно повідомляє про сплату єдиного соціального внеску та зарахування страхового стажу, що є інструментом контролю за своїм роботодавцем.

1 1 300x162 - Майстер-клас для пенсіонерів м. Мирнограду  про можливості веб-порталу Пенсійного фонду України

 

background Layer 1