Пропустити навігацію

Проведено черговий перерахунок пенсії

Квітневий перерахунок пенсії виконано у відповідності до частини 4 статті 42 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування». Перерахунок поширюється на всіх пенсіонерів, які впродовж останніх 24 місяців після призначення (попереднього перерахунку) пенсії мали трудові стосунки або здійснювали підприємницьку діяльність із сплатою страхових внесків. Чисельність таких пенсіонерів в області склала 72,0 тис. осіб.

Перерахунок проводився автоматизовано за матеріалами пенсійної справи та інформацією з Державного реєстру застрахованих осіб про трудові відносини та сплату страхових внесків тим пенсіонерам, які на 1 березня року  набули право на проведення перерахунку.

Перерахунок не потребував особистого звернення людини до управління Пенсійного фонду.

Він проводився з додаванням страхового стажу в календарному обчисленні.

Звертаємо вашу увагу, що особам, які після призначення (попереднього перерахунку) працювали на підземних роботах, на роботах з особливо шкідливими і особливо важкими умовами праці за Списком № 1 зарахування страхового  стажу в пільговому обчисленні здійснюється за умови подання  уточнюючої довідки на підставі особистої заяви в строки передбачені статтею 45 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування».

 

 

 

 

 

background Layer 1