Пропустити навігацію

«Цікаво про пенсії» – учням Желанівської загальноосвітньої школи

В Желанівській загальноосвітній школі відбувся семінар з учнівською молоддю «Цікаво про пенсії». В ролі викладачів виступили спеціалісти Ясинуватського об’єднаного управління Пенсійного фонду України на чолі з першим заступником начальника управління Миловою Ю. О.

Учнів ознайомили з основними функціями та завданнями Пенсійного фонду України, перспективами запровадження накопичувальної системи пенсійного страхування та роботою окремих підрозділів управління. Школярі дізнались звідки беруться кошти для виплати пенсій та як формується бюджет Пенсійного фонду. Зацікавили молодь і сучасні технології, які використовуються в роботі Фонду. Зокрема, веб-портал, за допомогою якого кожен зареєстрований на ньому має можливість відстежити правильність нарахованої заробітної плати.

Школярі обговорювали тему нелегальних трудових відносин та виплати заробітної плати в «конверті». За результатами обговорення питань учасники семінару дійшли до єдиного висновку: працевлаштування та дохід можуть бути лише легальними.

 

4656d0377b094951545d49841b52c18b S - «Цікаво про пенсії» - учням Желанівської загальноосвітньої школи

background Layer 1