Пропустити навігацію

Конкурс малюнків «Мої бабуся і дідусь – пенсіонери» відбувся в Ясинуватському районі

В Очеретинській загальноосвітній школі I-III ступенів відбувся конкурс малюнка «Мої бабуся і дідусь – пенсіонери», організований фахівцями Ясинуватського об’єднаного управління Пенсійного фонду України з нагоди Дня людей похилого віку, що відмічається 1 жовтня.

В ході підготовки до заходу перший заступник начальника управління
Милова Ю. О. ознайомила школярів з роботою управління,  розповіла про систему пенсійного забезпечення в Україні,  основні принципи  пенсійного страхування, переваги легальної зайнятості.

Діти виявили високу зацікавленість до питань, що обговорювались, а також до теми конкурсу, в якому прийняли активну участь.  Яскраві, різнобарвні малюнки прикрасили приміщення школи. На суд журі було представлено 124 роботи учнів 1-11 класів. Кожна з них мала свою родзинку та випромінювала творчий настрій автора. Нелегко було визначити найкращих художників, але журі впоралося зі своїми обов’язками. За підсумками конкурсу переможців нагородили почесними  грамотами та подарунками.  А найцікавіші витвори дитячого мистецтва зайняли своє місце на виставці до Міжнародного дня людей похилого віку в управлінні Фонду.

9cfb594ca0b804893e7dadfe3761ec3c S - Конкурс малюнків «Мої бабуся і дідусь – пенсіонери»  відбувся в Ясинуватському районі

background Layer 1