Пропустити навігацію

День Пенсійного фонду у м. Покровську

Красноармійським об’єднаним управлінням Пенсійного фонду України проведено День Пенсійного фонду у м. Покровську.

Розпочала захід начальник управління Аржавітіна Н. В., яка напередодні Дня людей похилого віку спільно з головою правління Покровської міської організації товариства Червоного Хреста Полтавченко Л. С. з привітаннями відвідала самотніх пенсіонерів міста.

«Естафету» підхопили її колеги. З метою охоплення якомога більшої аудиторії вони розділились на команди та провели ряд заходів, спрямованих на інформування населення з питань пенсійного забезпечення.

Заступник начальника відділу ведення електронних реєстрів та підтримки інформаційно-аналітичних систем Мальцева Н. С. провела зустріч-урок на тему: «Сучасна пенсійна система. Нові можливості» з учнями дев’ятих класів загальноосвітньої школи № 12. Спеціалісти відділу платежів до пенсійної системи провели інформаційну акцію на місцевому ринку серед роботодавців та найманих працівників щодо легалізації зайнятості населення та роз’яснили наслідки отримання заробітної плати в конвертах.

Під час проведення заходів до Дня Пенсійного фонду спеціалісти роздавали інформаційні листівки і буклети за різними напрямками роботи Фонду, розповідали про нововведення, заохочували до співпраці, що залишило позитивні враження від проведеної роботи.

261c7e756693c00078e3b5bd5b70bd21 S - День Пенсійного фонду у м. Покровську

background Layer 1