Пропустити навігацію

Роз’яснюємо пенсійні питання медичним працівникам

Начальник відділу платежів до пенсійної системи управління Пенсійного фонду України в Мар’їнському районі Удинська Людмила Олександрівна провела зустріч з трудовим колективом відділу охорони здоров’я Мар’їнської райдержадміністрації.

Під час спілкування з медичними працівниками відбулось активне обговорення переваг легальної зайнятості. Зауважувалось, що  застосування нелегальних схем виплати заробітної плати перешкоджає проведенню соціальних реформ та негативно впливає на добробут кожного громадянина.

Не залишились без уваги питання  добровільної участі у системі загальнообов’язкового державного соціального страхування, запровадження накопичувальної системи пенсійного страхування, а також реалізації Стратегії модернізації та розвитку Пенсійного фонду України.

Людмила Олександрівна розповіла медичним працівникам про можливості дистанційного обслуговування, зокрема, за допомогою веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України. Наприкінці зустрічі присутні отримали інформаційні матеріали за основними напрямками роботи органів Фонду.

ba8c45c28fd675ed7b99dcae38af8019 S - Роз'яснюємо пенсійні питання медичним працівникам

background Layer 1