Пропустити навігацію

Працівників «Донецького обласного дитячо-молодіжного центру» ознайомили із сучасними сервісами Фонду

Про переваги користування веб-порталом Пенсійного фонду України розповіла головний спеціаліст відділу адміністрування, супроводження інформаційних систем, електронних реєстрів та захисту інформації управління Пенсійного фонду України у м. Краматорську Тетяна Таранченко під час зустрічі з  працівниками Комунального позашкільного навчального закладу «Донецький обласний дитячо-молодіжний центр».

Спеціаліст проінформувала учасників зустрічі про дистанційні способи взаємодії з органами Пенсійного фонду. Вона відмітила особливу роль сервісу в здійсненні контролю за повнотою та достовірністю відображення в Реєстрі застрахованих осіб персональних даних та страхового стажу. Тетяна Таранченко детально роз’яснила порядок реєстрації на веб-порталі, підключення послуги смс – інформування та отримання довідок з QR – кодом за допомогою електронно-цифрового підпису.

В ході спілкування представник управління торкнулась негативних наслідків неоформлених трудових відносин та нарахування заробітної плати менше мінімального рівня, встановленого законодавством України.

Наприкінці зустрічі присутні отримали інструкції щодо реєстрації та користування електронними сервісами.

P90514 093828 222x300 - Працівників «Донецького обласного дитячо-молодіжного центру» ознайомили із сучасними сервісами Фонду

background Layer 1