Пропустити навігацію

Для бібліотекарів Мар’їнського району провели семінар на тему: «Веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України»

Головний спеціаліст сектору з питань організаційно-інформаційної роботи Великоновосілківського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Маргарита Нещерет провела семінар на тему «Веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України» для працівників комунального закладу культури «Мар’їнська центральна бібліотечна система».

Під час спілкування фахівець розповіла присутнім про сучасні електронні сервіси, запроваджені Пенсійним фондом на веб-порталі  та окреслила перелік послуг, що можна отримати в особистому кабінеті в режимі он-лайн.

Маргарита Нещерет зазначила, що веб-портал надає можливість підключити смс-інформування про розмір пенсії та страхового стажу, отримати електронні документи з QR–кодом, записатись на прийом до фахівців управління або переглянути свою пенсійну справу.

Працівникам бібліотек продемонстрували, що зареєструватись на ресурсі дуже просто. Це спонукало більшість присутніх стати користувачами електронних послуг Пенсійного фонду України вже сьогодні.

IMG 06 300x225 - Для бібліотекарів Мар’їнського району провели семінар на тему: «Веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України»
ptroz
background Layer 1