Пропустити навігацію

Питання з погашення заборгованості до бюджету Пенсійного фонду розглянуті на засіданні обласної комісії

26 червня 2019 року заступник начальника головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області Сергій Полесов взяв участь у засіданні обласної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

 

На засіданні були розглянуті питання результативності роботи Комісій місцевого рівня: Ясинуватського, Костянтинівського, Покровського та Мар’їнського районів.

 

З представниками органів місцевого самоврядування були обговорені питання ефективності вжитих заходів з погашення заборгованості із виплати заробітної плати та обов’язкових платежів до бюджету Пенсійного фонду України.

 

Керівники підприємств-боржників звітували про стан, причини виникнення та перспективи погашення означеної заборгованості.

 

За результатами обговорень Комісією узгоджено графік погашення заборгованості боржниками у добровільному порядку.

 

2 2 300x168 - Питання з погашення заборгованості до бюджету Пенсійного фонду розглянуті на засіданні обласної комісії 3 2 300x168 - Питання з погашення заборгованості до бюджету Пенсійного фонду розглянуті на засіданні обласної комісії

background Layer 1