Пропустити навігацію

В головному управлінні відбувся семінар для керівників юридичних служб Фонду

Кущовий семінар для керівників юридичних служб управлінь Пенсійного фонду у містах та районах «Деякі аспекти організації правової роботи» відбувся на базі головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області.

Відкрила семінар начальник юридичного управління головного управління Фонду області Калініченко О. С., яка звернула увагу присутніх на необхідність постійного підвищення фахового рівня державних службовців в умовах реформування державної служби. Вона наголосила, що перед підвідомчими управліннями стоять завдання, які вимагають відповідального та професійного підходу.

Вхідне тестування, проведене на початку заходу, показало високий рівень знань фахівцями законодавчих норм різних галузей права.

З лекціями-консультаціями виступали спеціалісти головного управління. Промови яких були присвячені питанням організації правової роботи в територіальних управліннях з урахуванням законодавчих змін, правовим аспектам використання інформації з Реєстру застрахованих осіб, а також забезпечення закупівель в режимі електронних торгів «Прозоро» тощо.

Окрема увага приділялась роботі, пов’язаній з реалізацією примусових заходів, спрямованих на наповнення бюджету Фонду. В межах дискусії за даним напрямком відбувся обмін позитивним досвідом з судової практики щодо пенсійних  питань.

Лекції фахівців головного управління супроводжувались демонстрацією слайдів та наочних матеріалів, зміст яких викликав жвавий інтерес слухачів.

В ході підведення підсумків семінару були обговорені теми для розробки методичних роз’яснень, оглядів з метою підвищення якості організації правової роботи в кожному управлінні.

c261bce6c425e0aa4e6ea1199a68214d S - В головному управлінні відбувся семінар для керівників юридичних служб Фонду

background Layer 1