Пропустити навігацію

Про погашення заборгованості з платежів до бюджету Пенсійного фонду України на колегії райадміністрації

22.07.2015 відбулася колегія Орджонікідзевської районної адміністрації Маріупольської міської ради за участю начальника управління Пенсійного фонду України Темір І.В.

Під час колегії розглядалися  питання щодо погашення заборгованості з платежів до бюджету Пенсійного фонду України боржниками району.

         З метою посилення роботи щодо зниження суми заборгованості по платежах у Пенсійний фонд колегія районної адміністрації міської ради вирішила вважати головним напрямком роботи забезпечення дотримання вимог чинного законодавства про працю, податки та збори, продовжувати роботу з підприємствами району з питань погашення заборгованості по страхових внесках та інших платежів до Пенсійного фонду, проведення зустрічей з керівниками підприємств з метою максимального погашення заборгованості перед Пенсійним фондом до кінця 2015 року, здійснювати моніторинг стану заборгованості по страхових внесках та інших платежів до Пенсійного фонду.

60b645bc79a85e908e08f0f169fd8ecf S - Про погашення    заборгованості    з платежів до бюджету Пенсійного фонду України на колегії райадміністрації

background Layer 1