Пропустити навігацію

Страхувальникам та застрахованим особам – про результати проведення звірок звітності

10.08.2015 в управлінні Пенсійного фонду України у Волноваському районі відбувся семінар зі страхувальниками та застрахованими особами на тему «Результати проведення звірок звітності, наданої страхувальниками до реєстру застрахованих осіб загальнообов’язкового державного пенсійного страхування».

До уваги присутніх була доведена інформація про порядок накопичення та зберігання відомостей про заробіток, страхові внески, страховий стаж та інших відомостей у реєстрі. Зазначалось, що індивідуальна відомість про застраховану особу формується за даними звітності платника і необхідна для призначення та перерахунку пенсії будь-якій особі. Особлива увага приділялась аналізу порушень, встановлених в ході перевірок індивідуальних відомостей застрахованих осіб. Констатовано, що за підсумками проведеної роботи виправлено понад 400 таких відомостей.
У підсумках було зауважено, що з метою попередження невірного формування відомостей визначено порядок взаємодії за даним напрямком між управлінням Пенсійного фонду та Податковою інспекцією у Волноваському районі. Втім, додатковий контроль громадяни за власними персоніфікованими рахунками, правильністю надання звітності роботодавцями буде сприяти зменшенню кількості порушень. Наголошувалось, що отримати інформацію про страховий стаж та розмір заробітної плати можна в управлінні Фонду або на Веб-порталі Пенсійного фонду України.

b639fbae8945f8d0376a8e5b71d22158 S - Страхувальникам та застрахованим особам – про результати проведення звірок звітності

 

background Layer 1