Пропустити навігацію

Питанням погашення заборгованості до бюджету Фонду – пильна увага

10 та 13 серпня 2015 року у Волноваській районній адміністрації відбулось засідання комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, забезпечення податкових та інших надходжень, страхових внесків Пенсійного фонду та запобігання неплатоспроможності за участю начальника управління Пенсійного фонду України у Волноваському районі Близнюк Н.П.

На засідання були запрошені керівники підприємств-боржників, які тривалий час не сплачують внески до бюджету Пенсійного фонду  та арбітражні керуючі  підприємств – банкрутів.

В ході розгляду питань проводився аналіз стану погашення заборгованості зі сплати страхових внесків, єдиного соціального внеску та інших обов’язкових платежів за виконавчими документами, що знаходяться на виконанні у відділі Державної виконавчої служби Волноваського районного управління юстиції.

Відмічалась позитивна тенденція в погашенні заборгованості до бюджету Пенсійного фонду України за графіками окремими юридичними та фізичними особами: трьома підприємствами погашено заборгованість у повному обсязі, двома – частково.

За підсумками засідання прийнято рішення про подальші дії у відношенні боржників по примусовому стягненню боргу до Пенсійного фонду.

e9541ff3a1192f3e251347f9009ffd21 S - Питанням погашення заборгованості до бюджету Фонду – пильна увага

background Layer 1