Пропустити навігацію

Аудит – як шлях підвищення якості роботи

Одним із завдань управління внутрішнього аудиту головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області є сприяння в пошуку найбільш результативних шляхів використання виробничих та людських ресурсів і виявленні додаткових ресурсів покращення результативних показників діяльності територіальних управлінь Донецької області. Свою роботу у другому півріччі 2015 року управління внутрішнього аудиту почало з проведення фінансового аудиту та аудиту відповідності в управління Пенсійного фонду України в Олександрівському районі.

У ході проведення аудиту встановлено, що управлінням в цілому вживаються передбачені законодавством заходи по забезпеченню надходження коштів до бюджету Пенсійного фонду, ведення Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування, своєчасного фінансування пенсійних виплат. Водночас окремі напрямки роботи управління  потребують вдосконалення. Особливої уваги потребує якість організації і проведення контрольних заходів в установах, що здійснюють виплату та доставку пенсійних коштів та раціональне використання коштів на утримання апарату управління.

За результатами аудиту, з метою удосконалення діяльності управління аудиторською групою надано рекомендації щодо вжиття організаційних заходів для усунення встановлених порушень та недопущення їх у подальшому, а також, надано методичну допомогу на проблемних ділянках роботи управління.

6938e15e4230502e1c1b14ab45575302 S - Аудит  -  як  шлях підвищення якості роботи

background Layer 1