Пропустити навігацію

На Донеччині триває відкриття нових агентських

Сьогодні за участі начальника головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області Наталії Рад, голови Нікольської районної державної адміністрації Олега Решетняка, голови Нікольської районної ради Василя Мітька, в.о. голови Кальчицької сільської ради Альони Сагірової та в. о. Зорянської сільської ради Іри Ченгалової відбулось відкриття агентських пунктів надання послуг з пенсійного забезпечення в Кальчіцькій та Зорянській сільських радах.

В підпорядкуванні Кальчицької сільської ради знаходиться: с.Кальчик, с.Кирилівка, с.Кірове, яка територіально межує з Зорянською, Касянівською сільськими радами. В Зорянської: с. Зоря, с. Гранітне, с. Водяне, с. Приовражне, яка територіально межує з Кальчицькою, Касянівською сільськими радами. Загалом це понад 4,4 тис. жителів, з яких 1,1 тис. пенсіонери.

Відвідувачі матимуть змогу отримати змістовні консультації та роз’яснення з питань пенсійного законодавства, інформацію з реєстру застрахованих осіб, замовити та отримати довідки та пенсійні посвідчення, отримати всебічну допомогу в заповнені документів та інші види послуг безпосередньо за місцем проживання. Адже відстань від агентських пунктів до Фонду району складає 38 км та 36 км.

Пенсійники Донеччини продовжують працювати над вдосконаленням якості обслуговування громадян, забезпеченням відкритості та прозорості пенсійних послуг.

KALCHYK2 300x225 - На Донеччині триває відкриття нових агентських

KALCHYK5 300x225 - На Донеччині триває відкриття нових агентських

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

background Layer 1