Пропустити навігацію

Аудит – шлях до досконалості

Відповідно до плану проведення внутрішніх аудитів на І півріччя 2015 року управлінням внутрішнього аудиту головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області в травні – червні 2015 року проведено фінансовий аудит та аудит відповідності в управлінні Пенсійного фонду України в місті Добропіллі та Добропільському районі.

Результат свідчить про те, що управлінням в цілому вживаються передбачені законодавством заходи по забезпеченню надходження коштів до бюджету Пенсійного фонду, ведення Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування, своєчасного фінансування пенсійних виплат. Разом з тим, є окремі напрямки роботи, які потребують вдосконалення.
За результатами аудиту в управлінні Пенсійного фонду України в місті Добропіллі та Добропільському районі 19 червня 2015 року проведено нараду при начальнику головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області, на якій обговорена необхідність вдосконалення механізмів контролю із застосуванням наукової організації праці, врахування ймовірних ризиків в роботі та охоплення таким контролем всіх ланок та напрямків роботи управління.

2a0f7ca5d11b9dcfd75558a39ae144f8 S - Аудит – шлях до досконалості

background Layer 1