Пропустити навігацію

Забезпечення фахової якості – пріоритет в роботі

19.01.2016 відділом по роботі з персоналом головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області підведено підсумки роботи за 2015 рік.

Начальником управління персоналу та організаційно-інформаційної роботи Шелюх Дар’єю Андріївною проаналізовано основні напрямки реалізації Програми розвитку персоналу, зокрема формування якісного кадрового складу, кадрової сталості управлінь та підтримки необхідного професійного рівня фахівців.
Наголошено, що для виконання цих важливих напрямків роботи впродовж 2015 року було організовано проведення посилених стажувань кандидатів на посади держслужбовців, участі в тематичних «Ярмарках вакансій» у Центрі зайнятості, широкомасштабної кампанії по проф. орієнтації для роботи в органах Фонду серед вищих навчальних закладів області. Для підвищення професійного рівня фахівців органів Фонду проводились розширені апаратні наради, хронометражі робочого часу, тестування по окремим напрямкам роботи, «масовані тех. навчання» з використанням презентаційних матеріалів.
Одним з головних здобутків в кадровій роботі стало відновлення у 2015 році системної функції з підвищення кваліфікації фахівців на базі Донбаської державної машинобудівної академії. В грудні місяці було організовано проведення таких курсів по найбільш актуальному напрямку роботи – пенсійному забезпеченню. Означену практику планується подовжувати у 2016 році.

0aa092ec2d4bbcf47bfbbc9bf74dc198 L - Забезпечення фахової якості – пріоритет в роботі

background Layer 1