Пропустити навігацію

Семінар для працівників освіти

09.09.2015 року в Управлінні освіти м. Краматорська відбувся інформаційний семінар для голів профспілкових організацій закладів освіти за участю заступника начальника управління Пенсійного фонду України у м. Краматорську Васильєвої Г.М.

Освітяни запросили фахівця управління Пенсійного фонду для роз’яснення основних положень законопроекту щодо запровадження накопичувальної системи загальнообов’язкового державного пенсійного страхування та єдиних принципів нарахування пенсій, з метою подальшого ознайомлення колективів своїх установ.
Галина Михайлівна зосередила увагу присутніх на перспективах впровадження накопичувальної системи та зауважила, що такий вид страхування дасть можливість кожному громадянину певного віку формувати своє пенсійне майбутнє у вигляді індивідуальних накопичень.
В ході семінару також були надані роз’яснення щодо умов виходу на пенсію за віком та за вислугу років, переліку необхідних для цього документів, особливості виплати пенсій працюючим пенсіонерам, тощо. Робітники культури були сповіщені про переваги отримання інформації через Веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України.

 

background Layer 1