Пропустити навігацію

Головне – досягнення взаєморозуміння

10.09.2015 року у приміщенні приватного акціонерного товариства „Артемівськ Вайнери” відбулася зустріч начальника управління Пенсійного фонду України в м. Артемівську та Артемівському районі Піскун Є.І. з трудовим колективом.

Під час зустрічі керівник Фонду розповіла присутнім про основні аспекти пенсійного забезпечення громадян, проінформувала про нововведення в пенсійному законодавстві, що відбулися останнім часом, акцентувала увагу на залежності розміру пенсії від розміру заробітної плати та своєчасної сплати страхових внесків до бюджету Пенсійного фонду.
Працівники закладу також були ознайомлені з перспективою запровадження накопичувальної системи загальнообов’язкового державного пенсійного страхування, перевага якої полягає в можливості «проектування» свого пенсійного майбутнього, а також у стимулюванні легальної праці для заощадження коштів на індивідуальному пенсійному рахунку.
Чимало запитань виникало у присутніх щодо останніх змін у пенсійному забезпеченні. На всі запитання було надані вичерпні відповіді.

8d00d7ae4f3b1af3be8d6d077cf2f6c4 S - Головне - досягнення взаєморозуміння

background Layer 1