Пропустити навігацію

Погашення заборгованості перед Пенсійним фондом – на контролі влади

17.09.2015 в приміщені Маріупольської міськадміністрації відбулось засідання комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, забезпечення податкових та інших бюджетних надходжень до Пенсійного фонду за участю начальника управління ПФУ в Приморському районі П’янової Н.Ф. та заступника міського голови Каргіна А.Ю.

На засіданні комісії заслухано керівників 9 підприємств міста, серед яких підприємці малого та середнього бізнесу, а також представники “Азовмашінвест холдингу”. Обговорювались питання погашення заборгованості з єдиного соціального внеску до бюджету Пенсійного фонду, в тому числі відшкодування фактичних витрат на виплату і доставку пільгових пенсій.
За підсумками засідання прийняті рішення, спрямовані на забезпечення виконання платниками забов’язань з погашення боргів до бюджету Фонду.
Разом з тим відмічалась важливість проведення індивідуальної роботи з кожним платником. Така робота приносить позитивний результат: за вісім місяців поточного року з 15 підприємств-боржників міста 7 погасили заборгованість в повному обсязі. До бюджету Фонду надійшло 2,2 млн.грн.
Зазначено, що робота з погашення заборгованості до бюджету Фонду знаходиться на постійному контролі в органах Пенсійного фонду м.Маріуполя та є одним пріоритетів для Маріупольської міської державної адміністрації.
0f128b59913cdcbadd50f36dbaae7de6 S - Погашення заборгованості перед Пенсійним фондом – на контролі влади
background Layer 1