Пропустити навігацію

Від спортивних змагань до перемог в роботі

з 22 по 25 вересня 2015 збірна працівників головного та територіальних управлінь Пенсійного фонду області у складі команди державних службовців прийняли участь у XVII Всеукраїнській Спартакіаді державних службовців, яка відбулась у місті Ужгороді.

У Спартакіаді взяли участь 22 збірні команди державних службовців з різних куточків України. До складу збірної Донеччини увійшли 10 спортсменів – пенсійників. Програма спартакіади включала змагання з волейболу, фут-залу, шашок, шахів та настільного тенісу.
За підсумками запеклих матчів збірна команда державних службовців з Донецької області посіла 7 місце в змаганнях з тенісу, 12 місце – з футболу, а волейболістами здобуто перемогу в 5 іграх із 6. На змаганнях панував спортивний азарт та відчайдушне прагнення вибороти перемогу. “Ми оцінюємо отриманий результат із задоволенням, бо вклали в нього душу. Звичайно, у спортсмена завжди є прагнення досягнути максимально можливого. Однак головна наша перемога – це дружба між спортсменами всіх регіонів, яку ми на Спартакіаді зміцнили ще більше”, – зазначила майстер спорту з волейболу  – начальник управління з координації та контролю за виплатою пенсій головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області Олена Кіселькова.
Учасниками Спартакіади одностайно відмічено високий рівень підготовки та організації заходу. Адже їм була надана можливість не тільки позмагатися в різних видах спорту, а й поспілкуватися з співробітниками інших державних структурних управлінь. Нашим спортсменам також видалась вільна хвилинка оглянути чудове та гостинне місто, де донеччани відчували на собі доброзичливе та чуйне ставлення. А вболівальники знову переконались, що державні службовці – не тільки відмінні працівники, але й гарні спортсмени!
f7c6b266b48b52b888acd15686984fae S - Від спортивних змагань до перемог в роботі
background Layer 1