Пропустити навігацію

Впровадження централізованої системи обслуговування громадян в теріторіальних органах Пенсійного фонду України

Основна мета, яку має пенсійна служба Донецької області, – максимальне наближення соціальних послуг до людей, а це значить – досягнення простоти і зручності отримання пенсіонером важливої для нього інформації.

Для вдосконалення роботи докладається багато зусиль, запроваджуються нові реформи і методи обслуговування громадян, спрямованих на створення найбільш комфортних умов для отримання пенсіонерами якісних і оперативних послуг.
Для забезпечення сприятливих умов та скорочення часу на обслуговування пенсіонерів головним управлінням в Донецькій області відповідно до плану заходів Пенсійного фонду України розпочато впровадження нової системи обслуговування громадян та обробки пенсійної документаціі на базі централізованих технологій в пілотних управліннях області – в управліннях Пенсійного фонду України в м. Слов’янську та Слов’янському районі та м. Дружківці.
Нова система має запрацювати вже з початку наступного року, що дасть змогу радикально змінити якість обслуговування людей.
При цьому впровадження нової системи дозволить проводити обслуговування громадян в будь якому органі Фонду незалежно від місця їх реєстрації, спростить процедуру надання послуг органами Фонду, підвищить якість обслуговування, зменшить час обслуговування, надасть можливість дистанційного обслуговування пенсіонерів.
Реалізація зазначеного проекту дозволить забезпечити вчасними та якісними соціальними послугами всіх, хто їх потребує, зробить надання усіх видів соціальної допомоги більш легкими і доступними.

8a9b7c16c70cb459bfcfa9022478fdd9 S - Впровадження централізованої системи обслуговування громадян в теріторіальних органах Пенсійного фонду України

background Layer 1