Пропустити навігацію

Роботодавців м. Мирнограду проконсультували з питань заповнення звітності по єдиному соціальному внеску

В Покровському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України відбувся семінар з актуальних питань для роботодавців м. Мирнограду за участю начальника відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів № 2 Оксани Кирилової.

Під час проведення семінару Оксана Анатоліївна ознайомила присутніх зі змінами в формуванні та наданні щомісячної звітності за найманих працівників. Вона розглянула типові помилки та надала рекомендації щодо заповнення роботодавцями звітності по єдиному соціальному внеску застрахованих осіб.

Також працівник Фонду проінформувала присутніх про нові електронні послуги, які надає Пенсійний фонд України, підкреслила преваги веб-порталу, за допомогою якого користувачі можуть отримувати інформацію, накопичену в базі даних персоніфікованого обліку, здійснювати контроль за даними щодо сум заробітної плати (доходу), що використовуватиметься в майбутньому при розрахунку розміру пенсії та інших страхових виплат. Крім того, фахівець зазначила, що Пенсійним Фондом запроваджено послугу смс-повідомлень та видачі довідок з QR-кодом.

Наприкінці зустрічі учасники отримали відповіді на всі запитання та одержали тематичні інформаційні матеріали.

81 seminar robotodavtsi Myrnogradu 300x162 - Роботодавців м. Мирнограду проконсультували з питань заповнення звітності по єдиному соціальному внеску

background Layer 1