Пропустити навігацію

Семінар для керівників кадрових служб

06.10.2015 заступником начальника управління Пенсійного фонду України в Великоновосілківському районі Дубовською В.М був проведений семінар для працівників кадрових служб установ та організацій району.

В ході семінару присутні були ознайомлені зі змінами в пенсійному законодавстві, отримали роз’яснення з питань порядку подання до органів Пенсійного фонду України документів для призначення, перерахунку пенсій. Увага присутніх акцентувалась на необхідності своєчасного інформування органів Фонду про працевлаштування або звільнення пенсіонерів з метою уникнення переплат пенсій.Зазначалось, що працівникам кадрових служб необхідно завчасного звертатись до управління Пенсійного фонду для отримання правової допомоги щодо оформлення пакету документів для призначення пенсії майбутнім пенсіонерам,.
Були обговорені і основні аспекти законопроекту про введення накопичувальної системи загальнообов’язкового пенсійного страхування та єдиних принципів нарахування пенсій, а також наслідки нелегального оформлення трудових відносин, що випливають з його положень.
Наголошувалось, що в органах Пенсійного фонду триває впровадження сучасних технологій обслуговування громадян, завдяки чому на даному етапі існує можливість отримання інформації за напрямками роботи органів Фонду з використанням веб-порталу електронних послуг, мобільного та скайп – зв’язку.

38c27c9bbb3ddd45ad67c859b8c4e0e0 S - Семінар для керівників кадрових служб

background Layer 1