Пропустити навігацію

Легалізація заробітної плати в м. Мирнограді – основа стабільного майбутнього

IMG b00134546ba981e565dc89a2fd0e0237 V 81 pro informatsijno roz yasnyuvalnu robotu sered sub yektiv gospodaryuvannya ta najmanyh pratsivnykiv 169x300 - Легалізація заробітної плати в  м. Мирнограді – основа  стабільного майбутнього

Головний спеціаліст фінансово-економічного відділу Покровського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Катерина Цуканова провела інформаційно-роз’яснювальну роботу серед суб’єктів господарювання та найманих працівників щодо порядку використання найманої праці відповідно до вимог чинного трудового законодавства.

Під час бесід Катерина Цуканова зосередила увагу на тому, що фізичні особи-підприємці зобов’язані своєчасно та в повному обсязі нараховувати, обчислювати і сплачувати єдиний внесок, повідомила про соціальні ризики громадян, які не легалізують свою зайнятість та отримують заробітну працю неофіційно.

Фахівець Пенсійного фонду нагадала, що страховий стаж – це період, протягом якого особа підлягає загальнообов’язковому державному пенсійному страхуванню, та за яку щомісяця сплачені страхові внески в розмірі, не нижчому від мінімального страхового внеску.

background Layer 1