Пропустити навігацію

Пенсійні послуги стали ближчими для мешканців центрального мікрорайону міста Краматорська

30 січня 2018 року в Палаці культури і техніки приватного акціонерного товариства «Новокраматорський машинобудівний завод» (лекційна частина) м. Краматорську відкрився агентський пункт знадання послуг пенсійного забезпечення.

Відкриття відбулось за участі Голови правління Пенсійного фонду України Олексія Зарудного, заступника голови Донецької обласної державної адміністрації Ігоря Стокоза, начальника головного управління пенсійного фонду України в Донецькій області Наталії Рад.

Агентський пункт буде працювати за встановленим графіком кожної другої та четвертої середи місяця з 08-00 до 12-00. Відтепер послугами з пенсійного забезпечення за місцем проживання зможуть скористатись  мешканці центрального мікрорайону міста Краматорська та отримати:

– попередню правову оцінку документів для призначення та перерахунку пенсій;

– консультації та роз’яснення з питань пенсійного забезпечення;

– замовити та отримати довідки;

– інформацію з реєстру застрахованих осіб за формою ОК-5, ОК-7; отримати пенсійне посвідчення, зареєструватись на веб-порталі Пенсійного фонду України;

– іншу довідкову інформацію з питань пенсійного забезпечення.

В подальшому планується розширення мережі дистанційних робочих місць (агентських пунктів) та розширення перелік послуг, які там надаватимуться.

36511db67502ef28ab6d51798cb1087c S - Пенсійні послуги стали ближчими для мешканців центрального мікрорайону міста Краматорська

background Layer 1