Пропустити навігацію

Послуги з пенсійного забезпечення стали ближчими для мешканців Великоновосілківсього району

15 лютого 2018 року відбулось за участю керівництва району та громадськості відкриття агентських пунктів надання послуг з пенсійного забезпечення в Комарській та Старомлинівській сільських радах Великоновосілківського району.

Понад 11,5 тис. мешканців означених та сусідніх – Піддубненської, Іскрівської, Старомайорської, Керменчицької сільських рад тепер матимуть  можливість отримати консультації та розяснення пенсійного законодавства, ознайомитись з переліком документів, необхідних для призначення (перерахунку) пенсій, подати документи для проведення попередньогої оцінки права на призначення чи перерахунок пенсії та багато інших послуг за своїм місцепроживанням. Перелічені послуги надаються без відвідування управління Фонду у Великоновосілківському районі, відстань до якого становить до 25 км.

Начальник головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області Наталія Рад підчас відкриття агенських пунктів підкрислила, що сумісна робота органів місцевої влади та Пенсійного фонду над подальшим розширенням мережі агентських пунктів обслуговування громадян подовжується.

52471a78b8a2a48c90c8c9b034d1d945 S - Послуги з пенсійного забезпечення стали ближчими для мешканців Великоновосілківсього району

background Layer 1